keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uuden vuoden Pavlova

 

Hyvää Uutta Vuotta!

 
Ylläoleva kuva on otettu omasta ilotulituksesta, jonka järjestämme joka vuosi yhdessä ystäväperheen kanssa. Tänä vuonna uutta vuotta juhlittiin yhdessä jo 14. kerran. Näihin juhliin tehdään gluteenittomia ruokia nyyttäriperiaatteella. Pyrin siihen, että kaikki voivat syödä samaa ruokaa jolloin etenkin jälkiruoka vaatii suunnittelua. Samalla pääsen kokeilemaan uusia juttuja ja olen todennutkin, ettei gluteeniton leivonta ole erityisen hankalaa.
 
Viime vuonna söimme gluteenitonta kakkua ja tänä vuonna halusin kokeilla jotain uutta. Jälkiruuaksi syntyi Pavlova. Alkuperäinen ohje löytyy Siskot kokkaa-blogin kautta Olivia-lehdestä. Kuohukerman tilalle laitoin 2,5 dl Flora Vispiä vaahdotettuna ja kaksi purkkia sitruunarahkaa. Päällä persimonia, mangoa, päärynää ja viinirypäleitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti