lauantai 15. huhtikuuta 2017

Helppoja sukkamalleja

Blogissa on ollut varsin hiljaista tänä vuonna. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö yhtä ja toista olisi valmistunut. Yhtä ja toista, tai pikemminkin lähinnä yhtä lajia: villasukkia. Villasukat ovat käteviä neuleita reissuille, automatkoille, koulutuksiin ja luennoille. Puikoilla on usein yhdet sukat television katseluun, luennoille ja koulutuksiin ja toiset (ne kirjoneulesukat) joiden tekeminen vaatii keskittymistä. Jälkimmäisistä lisää myöhemmin. Ensin niitä helpompia sukkamalleja.


Erilaisiin koulutustilaisuuksiin sopivat helpot sukat, kuten kerrosrivinousut. Niitä on syntynyt kahdet. Ylemmän kuvan sukat ovat Sandnesgarnin Sisua ja painoa niillä on 70 grammaa. Alemmat ovat Novitan Seiskaveikkaa ja ne painavat 98 g.


Helppoihin malleihin lukeutuu myös Olgat. Nämä sukat ovat Teeteen Halti-lankaa, painoa 56 g.

Kaikki sukat on tehty looppaamalla pyöröpuikolla, kaksi sukkaa yhtä aikaa. Tykkään eniten Karbonz-hiilikuitupuikoista, pituutta puikolla on 80-100 cm.

Nyt olen saanut kaikki "helpot" sukat pois puikolta ja pian on taas tarvetta uusille malleille. Vinkkaa jos tiedät juuri sopivan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti