sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Pullosukka

Juon usein aamukahvini termosmukista töihin ajellessa. Reilun 40 kilometrin matkalla ehtii sen mitä aamuhässäkässä ei aina ehdi. Myös pidemmillä ajomatkoilla meillä on miehen kanssa mukana termosmukit, joita täytetään tarpeen mukaan huoltoasemien Take Away -kahvilla. Pahvimukeista en tykkää, ne ovat kuumia kädessä ja roskat pyörivät autossa reissun jälkeen.

Totesin jo pari vuotta sitten, että pakkasella termosmuki ei pidä kahvia lämpimänä kovin pitkään ja siitä syntyi ajatus "pullosukkaan". Tein silloin yhden ja nyt tarvitaan tietysti toinenkin. Pullosukka helpottaa myös termosmukin kantamista, nyörin voi pujottaa ranteeseen jos käsissä on paljon tavaraa (kuten usein aamuisin lasten kanssa on). Riittävän tiivis pullosukka pitää myös kaatuneesta termosmukista vuotaneen kahvin sisällään eikä kahvi näin ollen sotke koko autoa tai käsilaukkua. Ja onpahan hyödyllinen tapa kuluttaa jämälankoja!

Lanka: Kasa pieniä jämälankakeriä, villa- ja villasekoitelankoja
Kulutus: 104 g
Koukku: 4 mm
Malli: Ei mallia, vain pylväitä rivissä ja jonossa kolme eriväristä lankaa yhdessä virkaten. Kun edellinen lanka loppui, nappasin uuden aika satunnaisessa järjestyksessä.

Töihin pitää siis jälleen ajella, opintovapaa on nyt loppu. Opintojen puolestakin toki alkoi kesäloma, mutta kaikenlaiset keväthommat tulevat tilalle vapaa-aikaa täyttämään. Sehän tarkoittaa sitä että kaikenlaiselle askartelulle jää vähemmän aikaa kuin normaalisti.

Uusia projekteja on toki puikolla. Ystävättäreni tyttäret pyysivät kissa- ja nallelapasia, saapa nähdä mitä niistä tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti