perjantai 5. tammikuuta 2018

Eväskassi


 Kannan joka päivä töihin eväät. Pyöreä salattiastia ja korkea smoothiepullo eivät sovi kätevästi minkäänlaiseen muovipussiin ja muutaman kerran olen löytänyt mustikkasmoothieta jopa auton penkiltä. Pakastimesta otettu ruoka on toisinaan palelluttanut osan salaatista kun ovat olleet kassissa vierekkäin. Näitä ongelmia ratkaisemaan syntyi Eväskassi. Eväskassi on 100 % kaapeissa jo lojuneista materiaaleista tehty: päällyskangas on sängyn päädystä jäänyttä huonekalukangasta, kahvat purettu rikki menneestä urheilukassista, vetoketjut siskon varastoista, vuorikankaan ostin Kädentaitomessuilta toiseen projektiin pari vuotta sitten mutta en sitten sitä tarvinnutkaan.




 Eväskassin vuori on puuvillakangasta ja pohjan tein jonkun pakkauksen mukana tulleesta paksusta muovinpalasta. Molemmissa reunoissa on paikat pulloille.



Lainasin tätä projektia varten siskolta ompelukonetta. Pfaff Tiptronic 2020:lla voi kirjoa kuvioita kankaalle. Aika kivan näköinen vaikkei ihan suoraan asettunutkaan. 

Seuraavaksi pääsen varmaankin etsimään helpotusta ompelukonekuumeeseen. Tähän ikään mennessä en ole sellaista vielä omistanut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti