8 munan sokerikakkupohja
Täyte:
2 prk Flora Vispiä
2 prk Vaniljarahkaa
3 liivatetta + 0,5 dl appelsiinimehua
2 prk ananaspaloja soseutettuna
lisäksi
4 appelsiiniä soseutettuna
sokeria maun mukaan
Kuori appelsiiniviipaleista "kalvot" pois, soseuta niitä hetki tehosekoittimessa sokerin kanssa. Kostuta kakku tällä soseella.
Vatkaa Vispi, lisää Vaniljarahka ja soseutetut ananakset. Liota kylmässä vedessä lionneet liivatteet kuumaan appelsiinimehuun (vesi käy toki myös). Levitä seos appelsiinisoseen päälle.
Kuorrutin tämän kakun voikreemillä. Kakkukuvan alla on Vispivaahtoa. Reunat marsipaania ja kakkukuva Sugar and Spice-verkkokaupasta.
Samaiselle työkaverille tein joskus pari kakkua eri tilanteisiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti